Services

Kontormontage

SL Kontormontage tilbyder professionel levering og montering af kontormøbler og andet inventar.

Vi håndterer bl.a. opsætning af arbejdspladser, reoler, skranker, telefonbokse og glasvægge samt andre montageopgaver i organisationen. Fx tv-ophæng, tavler og billeder samt opsætning af akustik vægge og andre lydabsorberende løsninger i storrumsmiljøer og kantiner.

Møbelreparation

SL Kontormontage har mangeårig erfaring inden for servicering og reparation af kontormøbler generelt, herunder reparation af kontorstole og hæve-/sænkeborde systemer.

Er fletningen i dine stole blevet slidt eller er syningen i din lænestol eller sofa gået op? Med andre ord tilbyder vi at reparere alle slags møbler, så du igen kan nyde komforten i dine kvalitetsmøbler.

Gælder både private og erhverv.

Møbelpolstring

Trænger dine gamle møbler eller din virksomheds kontormøbler til et nyt og mere moderne look?

Ompolstring er en rentabel og bæredygtig løsning som giver nyt liv til kontoret og kantinen. Eller til stuen og køkkenet derhjemme.

SL Kontormontage tilbyder også professionel renovering og ompolstring af kontorstole og klassiske designmøbler. Alt udføres, hvad enten det er dine gode HÅG kontorstole eller du vil forkæle dine dyrebare møbler med et nyt look i lækkert læder eller stof af høj kvalitets og professionelt polsterarbejde.

Gælder både private og erhverv.

Din servicepartner

Som din virksomheds servicepartner får du professionel møbelsnedkerhjælp til montageopgaver, store som små projekter, som kan løses selvstændigt eller i samarbejde med andre montører i din organisation.

Ved brug af SL Kontormontage som din selvstændige servicepartner har din virksomhed ingen faste månedlige udgifter til løn, montørbil og andre omkostninger, men betaler kun for den ydelse, der leveres.

Vil du vide mere om servicepartner ordningen, kan du kontakte SL kontormontage på telefon 29 90 54 64 eller sende en mail til sl@kontormontage.dk