Om os

Hvem er SL Kontormontage og hvad tilbyder vi?

Mit navn er Sven Lauridsen. Jeg er uddannet møbelsnedker og har mangeårig erfaring og kompetencer inden for møbelbranchen, det være sig produktion, detailsalg, montage, leverance og reparation.

Siden 2000 har jeg gennem mit firma, Sven Lauridsen Kontormontage, tilbudt professionel montering, servicering og reparation af kontormøbler og andet inventar, herunder professionel renovering og ompolstring af kontorstole og klassiske designmøbler.

SL Kontormontage er også leveringsdygtig i kontorinventar som kabelbakker, cpu-ophæng mm.

Min kundekreds omfatter private virksomheder, store som små, samt en række offentlige virksomheder, herunder ministerier, styrelser og kommuner.

Endelig har jeg gennem mit mangeårige samarbejde med leverandører og producenter af hæve/sænkeborde og kontormøbler generelt, opnået et indgående kendskab til de førende produkter inden for kontormøbelbranchen. Inden nævnt, ingen glemt!

Sven Lauridsen Kontormontage tilbyder således solidt og erfarent møbelhåndværk, og efterlever et serviceniveau, der tilgodeser kundens behov og ønsker til en professionel udført opgave, uanset om der er tale om en standard møbelmontage eller en specialopgave!

Du er altid velkommen til at kontakte os!